/ 20 Jan

Top 11 beste blauwe mascara voor een sprekende make-up look

Blauwe mascara is een unieke manier om een sprekende make-up look te creëren. In tegenstelling tot de traditionele zwarte mascara, geeft blauwe mascara een frisse en speelse uitstraling aan de ogen. Het is perfect voor degenen die willen experimenteren met hun make-up en een opvallendere look willen creëren. Bovendien kan het ook helpen om de blauwe ondertoon van de ogen te benadrukken. Er zijn verschillende opties beschikbaar, van subtiele tinten tot opvallende, felle kleuren. Bij het kiezen van een blauwe mascara, is het belangrijk om te kiezen voor een formule die gemakkelijk aan te brengen is en langdurig blijft zitten zonder te smudgen. Bovendien zijn er ook opties beschikbaar voor degenen die op zoek zijn naar een blauwe mascara met natuurlijke ingrediënten. Of je nu een feestje of een gewone dag hebt, met een blauwe mascara kun je jouw ogen laten opvallen en een unieke look creëren.

Beste blauwe mascara’s

1. Dior Diorshow Mascara in 258 Pro Blue

Dior Diorshow Mascara in 258 Pro Blue is een product van Dior. Het is een blauwe mascara die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een sprekende make-up look. De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten en is speciaal ontworpen voor volume, verlenging en definitie voor de wimpers. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een intense kleur en een langdurige houdbaarheid zonder te smudgen. Het is een geweldige keuze voor degenen die willen experimenteren met hun make-up en een opvallende look willen creëren.

2. Pupa Vamp! Mascara in 301 Electric Blue

Pupa Vamp! Mascara in 301 Electric Blue is een product van Pupa. Het is een blauwe mascara die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een sprekende make-up look. De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten en is speciaal ontworpen voor volume, verlenging en definitie voor de wimpers. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een intense kleur en een langdurige houdbaarheid zonder te smudgen. De Electric Blue kleur is een opvallende en felle tint die zorgt voor een unieke look. Het is een geweldige keuze voor degenen die willen experimenteren met hun make-up en een opvallende look willen creëren.

3. Benefit They’re Real! Lengthening & Volumizing Mascara in Beyond Blue

Benefit They’re Real! Lengthening & Volumizing Mascara in Beyond Blue is een product van Benefit. Het is een blauwe mascara die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een sprekende make-up look. De formule is speciaal ontworpen voor volume, verlenging en definitie voor de wimpers. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een intense kleur en een langdurige houdbaarheid zonder te smudgen. De Beyond Blue kleur is een unieke kleur die zorgt voor een opvallende look.

4. Maybelline Volum’Express Classic Mascara in Bleu Marine

Maybelline Volum'Express Classic Mascara in Bleu Marine is een product van Maybelline. Het is een blauwe mascara die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een sprekende make-up look. De formule is speciaal ontworpen voor volume, verlenging en definitie van de wimpers. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een intense kleur en een langdurige houdbaarheid zonder te smudgen. De Bleu Marine kleur is een unieke tint die zorgt voor een opvallende look.

5. Dr. Hauschka Defining Mascara in 03 Blue

Dr. Hauschka Defining Mascara in 03 Blue is een product van Dr. Hauschka. Het is een blauwe mascara die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een sprekende make-up look. De formule is verrijkt met natuurlijke ingredienten en is speciaal ontworpen voor volume, verlenging en definitie van de wimpers. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een intense kleur en een langdurige houdbaarheid zonder te smudgen. De 03 Blue kleur is een unieke tint die zorgt voor een opvallende look en tegelijkertijd zorgvuldig omgaat met de gevoelige huid rond de ogen.

6. Beautify Beauties Easy On The Eyes Sensitive Eye Mascara in Navy

Beautify Beauties Easy On The Eyes Sensitive Eye Mascara in Navy is een product van Beautify Beauties. Het is een blauwe mascara die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een sprekende make-up look en die een gevoelige huid rond de ogen hebben. De formule is verrijkt met natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontworpen voor volume, verlenging en definitie van de wimpers. De mascara is gemakkelijk aan te brengen, zorgt voor een intense kleur en een langdurige houdbaarheid zonder te smudgen. De Navy kleur is een unieke tint die zorgt voor een opvallende look en tegelijkertijd mild is voor de ogen.

7. NYX Color Mascara in Blue

NYX Color Mascara in Blue is een product van NYX Cosmetics. Het is een blauwe mascara die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een sprekende make-up look. De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten en is speciaal ontworpen voor volume, verlenging en definitie van de wimpers. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een intense kleur en een langdurige houdbaarheid zonder te smudgen. De Blue kleur is een unieke tint die zorgt voor een opvallende look.

8. L’Oréal Paradise Extatic Mascara in 03 Fleur Fantasy

L'Oréal Paradise Extatic Mascara in 03 Fleur Fantasy is een product van L'Oréal Paris. Het is een blauwe mascara die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een sprekende make-up look. De formule is speciaal ontworpen voor volume, verlenging en definitie van de wimpers. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een intense kleur en een langdurige houdbaarheid zonder te smudgen. De 03 Fleur Fantasy kleur is een unieke tint die zorgt voor een opvallende look met een vleugje fantasy.

9. Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara in Blue Shade

Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara in Blue Shade is een product van Bourjois. Het is een blauwe mascara die zorgt voor volume, verlenging en definitie van de wimpers en een intense blauwe kleur voor een opvallende look.

10. Maydear Waterproof Mascara

Maydear Waterproof mascara is een product van Maydear. Het is een waterproof mascara die zorgt voor volume, verlenging en definitie van de wimpers en is waterdicht, zodat het niet uitloopt of smudged.


11. Collistar Infinito Mascara in Blue

Collistar Infinito Mascara in Blue is een product van Collistar. Het is een blauwe mascara die zorgt voor volume, verlenging en definitie van de wimpers en een intense blauwe kleur voor een opvallende look.

Hoe blauwe mascara te dragen? Snelle tips

Blauwe mascara kan een unieke touch geven aan je make-up look en is een geweldige manier om je ogen op te laten vallen. Hier zijn een paar snelle tips voor het dragen van blauwe mascara:

  1. Begin met een goede basis. Zorg ervoor dat je wimpers zijn gekamd en gezuiverd voordat je de mascara aanbrengt.
  2. Gebruik een mascara primer. Dit zal zorgen voor een betere houdbaarheid van de mascara en zal ervoor zorgen dat de kleur intenser is.
  3. Breng de mascara aan op de wortel van de wimpers en werk naar de uiteinden toe. Dit zorgt voor meer volume en definitie.
  4. Gebruik een kleine borstel voor precisie. Dit zal helpen om de mascara op de onderste wimpers aan te brengen zonder dat het op de huid komt.
  5. Combineer de blauwe mascara met neutrale oogmake-up. Dit zorgt voor een opvallende look zonder te overweldigend te zijn.
  6. Gebruik een wimperkruller voor een open oog effect, dit zorgt voor meer volume en de blauwe kleur zal beter uitkomen.
  7. Gebruik een waterproof mascara zodat de kleur beter blijft zitten.

Door deze tips te volgen, zal je zeker een prachtige en opvallende look creëren met blauwe mascara.

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden | Solutionsforbeauty.nl