Schoonheidssalon Eindhoven

Schoonheidssalon Eindhoven is een onafhankelijk en gespecialiseerd beautycenter, gevestigd in Van der Valk Hotel Eindhoven. Wij bieden u zowel ontspannende als resultaatgerichte behandelingen.

Rust en wellness staan hoog in ons vaandel!

Naast diverse schoonheidsbehandelingen in schoonheidssalon Eindhoven en het aanbrengen van wimperextensions, hebben wij ook voor couperose, acne, de ouder wordende huid en ongewenste haargroei een oplossing! Ook kunt u bij ons terecht voor het definitief verwijderen van vetcellen door middel van cavitatie in combinatie met infrarood bodywrap.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor advies of voor het maken van een afspraak bij schoonheidssalon Eindhoven.

Bij schoonheidssalon Eindhoven werken wij met het gerenommeerde merk BABOR  Dit merk staat garant voor hoogwaardige cosmetica. Het beste uit de natuur gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten voor uw schoonheid, garanderen een optimale verdraagzaamheid.

Beleef de harmonie van natuur, wetenschap en schoonheid

 Babor

Schoonheidssalon Eindhoven heeft een samenwerkingsovereenkomst met Cosmetique Totale. Hierdoor kunnen wij u in onze salon diverse behandelingen voor huidverbeteringen en  definitief ontharen aanbieden op vooraf bepaalde dagen, uitgevoerd door volledig gecertificeerde huidtherapeutes van Cosmetique Totale.

Meer informatie hierover vindt u onder ‘Elos & e-Matrix’

Solutions for Beauty

Openingstijden:

Maandag:     09:00 – 21:00
Dinsdag:       09:00 – 18:00
Woensdag:   09:00 – 21:00
Donderdag:  09:00 – 21:00
Vrijdag:         09:00 – 18:00
Zaterdag:      10:00 – 17:00
Zondag:         Gesloten

baborwebshop

Adres:

Aalsterweg 322
5644RL Eindhoven

Telefoon: 040-2146233