Gezichtsbehandeling

Verzorging voor hem en haar

Brow lamination

Wimperextensions

Cavitatie

Gezichtsbehandeling Eindhoven | Solutions for Beauty

Jong, oud, man of vrouw:

uw gezicht is uw visitekaartje, dat met regelmaat

de beste aandacht verdient!

 

Een gezichtsbehandeling is een extraatje, een cadeautje voor uzelf. Het biedt ontspanning, verlichting en een moment van rust. Maar meer nog dan dat, is deze vorm van gezichtsverzorging de perfecte manier om uw huid in optimale conditie te brengen, waardoor u er weer stralend uitziet.

Aan u de keuze:

 Youth treatment

Voor de vette of gemengde huid. Deze gezichtsverzorging is specifiek gericht op reiniging. Het resultaat? Een frisse, schone, stralende huid, en minder last van onzuiverheden of verstopte poriën.

Reinigen, scrub, stomen, verwijderen van oneffenheden, masker en een crème. Optioneel: epileren of harsen van de wenkbrauwen. Duur: 1 uur.

 

Hotstone facial treatment

Voor ontspanning en verlichting. Deze gezichtsbehandeling werkt onder andere verlichtend bij hoofdpijnklachten rondom de ogen en is stress verminderend in de nek. Door de aangename warmte van de hotstones wordt de doorbloeding in het gezicht op gang gebracht.

Reinigen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, scrub, stomen, verwijderen van oneffenheden, manuele massage, hotstone-massage met basalt stenen, een masker (tijdens het masker een legging van hotstones) en een crème. Duur: 5 kwartier.

 

Men treatment

Speciaal voor mannen! Mannen hebben een dikkere, stuggere huid dan vrouwen en meer haargroei. Dat vraagt om specifieke aandacht en bijpassende producten, afhankelijk van het type huid en het seizoen. Het resultaat? Een gereinigde en ontspannen huid.

Reinigen, scrub, stomen, verwijderen van oneffenheden, manuele massage, masker en een crème. Optioneel: epileren of harsen van de wenkbrauwen. Duur: 1 uur

 

Special face-treatment

Voor de ultieme boost voor de huid. De huid wordt gereinigd, gemasseerd en gehydrateerd door middel van een ampul. Dit serum geeft de huid een extra boost. Het resultaat? Meer kleur, een schone, ontspannen en stralende huid.

Reinigen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, scrub, stomen,  verwijderen van oneffenheden, manuele massage, maskertje en een crème. Duur: 5 kwartier

 

 Anti-age treatment

Voor, of eigenlijk tégen zowel de beginnende als gevorderde lijntjes in het gezicht. Vaak zijn dit droogtelijntjes die door middel van extra verzorging en de juiste producten kunnen verdwijnen. Het resultaat? Een jongere, minder vermoeide huid in optimale conditie.

Reinigen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, scrub, stomen, verwijderen van oneffenheden, manuele massage, masker (tijdens het masker een crème rondom de ogen, oogmaskertje) en verzorging van de huid door middel van hydraterende en voedende producten van de anti-age lijn. Duur: 5 kwartier

Tijdens alle gezichtsbehandelingen wordt met de professionele huidverzorgingsproducten van BABOR gewerkt. Deze bevatten geen parfum, zijn dermatologisch getest en niet op dieren beproefd, waardoor ze niet of nauwelijks allergische reacties geven.

Bereid om uzelf of een ander een gezichtsbehandeling

cadeau te doen?

Maak hier een afspraak!

Openingstijden:

Maandag:     09:00 – 21:00
Dinsdag:       09:00 – 18:00
Woensdag:   09:00 – 18:00
Donderdag:  09:00 – 18:00
Vrijdag:         09:00 – 18:00
Zaterdag:       Gesloten
Zondag:         Gesloten

Gezichtsbehandeling Eindhoven

Gezichtsbehandeling Eindhoven | Solutions for Beauty

Webshop

Gezichtsbehandeling Eindhoven

Solutions for Beauty and more

Aalsterweg 322
5644RL Eindhoven
solutions@forbeautyandmore.com

Telefoon: 040-2146233

Mobiel: 06-30048118