Elos Ontharen

Verzorging voor hem en haar

LASER ONTHAREN EINDHOVEN

Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren – Hygiënisch schoon

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Deze methode bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie en licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases. Er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn. Het aantal behandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bv in de menopauze. Het is daarom beter om i.p.v. permanent ontharen over permanente haarreductie te spreken.

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat en eventueel andere lichaamsdelen. De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde.

Met de ontharingsbehandelingen kunnen de gespecialiseerde huidtherapeutes van Cosmetique Totale, naast donkere haren ook blonde, grijze en vlassige haren verwijderen. In 85% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als het haar als gevolg van hormonen (bv overgang) is ontstaan.

Heeft u interesse? Dan adviseren wij u om vrijblijvend een afspraak te maken bij Solutions voor een gratis intakegesprek op de eerstvolgende datum dat de huidtherapeute van Cosmetique Totale weer bij Solutions komt behandelen. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of zij een plan voor definitief ontharen kan opstellen. U hoort dan ook meteen hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe definitief ontharen met Elos aanvoelt.

Elos

Openingstijden:

Maandag:     09:00 – 21:00
Dinsdag:       09:00 – 18:00
Woensdag:   09:00 – 21:00
Donderdag:  09:00 – 21:00
Vrijdag:         09:00 – 18:00
Zaterdag:      10:00 – 17:00
Zondag:         Gesloten

Laser ontharen Eindhoven

Laser ontharen Eindhoven

Solutions for Beauty and more

Aalsterweg 322
5644RL Eindhoven
solutions@forbeautyandmore.com

Telefoon: 040-2146233