/ 20 Jan

De 9 beste parfum dupes van klassieke parfums

Parfum dupes zijn parfums die vergelijkbaar zijn met klassieke, luxe parfums maar tegen een lagere prijs worden aangeboden. Ze hebben vaak dezelfde geurcompositie en kunnen dus een gelijkaardige geur afgeven als de klassieke parfums. Zo zijn er bijvoorbeeld dupes van populaire parfums zoals Chanel No. 5, Dior J'adore, en Yves Saint Laurent Black Opium, die vaak een fractie van de prijs kosten. Dit maakt het mogelijk om te genieten van een luxueuze geur zonder teveel geld uit te geven. Het kiezen van een parfum dupe kan een uitstekende manier zijn om te experimenteren met verschillende geuren en te ontdekken welke geuren het best bij jou passen, zonder dat je hiervoor een fortuin hoeft uit te geven.

Hieronder kan je een overzicht vinden van veel geurdupes voor enkele van mijn favoriete parfums die allen tot de categorie "cultklassiekers" behoren.

1. YSL Black Opium en Superdrug Layering Lab Exotic

YSL Black Opium is een klassiek en luxueus parfum van Yves Saint Laurent dat bekend staat om zijn unieke geurcompositie van koffie, witte bloemen en cactusbloem. Superdrug Layering Lab Exotic is een geurdupe van Black Opium, met een vergelijkbare geurcompositie van koffie, bloemen en een hint van exotische specerijen. Beide parfums zijn geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een sensuele en elegante geur. YSL Black Opium is een luxueuze optie met een hogere prijs, terwijl Superdrug Layering Lab Exotic een betaalbare optie is met een soortgelijke geur.

2. Thierry Mugler Alien en Superdrug Layering Lab Blossom – In de winkel

Thierry Mugler Alien is een parfum dat bekend staat om zijn unieke geurcompositie van witte bloemen, houtachtige noten en amber. Superdrug Layering Lab Blossom is een geurdupe van Alien, met een vergelijkbare geurcompositie van bloemen, houtachtige noten en een hint van zoetheid. Beide parfums zijn geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een sensuele en betoverende geur. Thierry Mugler Alien is een luxueuze optie met een hogere prijs, terwijl Superdrug Layering Lab Blossom een betaalbare optie is met een soortgelijke geur.

3. Estee Lauder Bronze Goddess en Next Summer Sun

Estée Lauder Bronze Goddess is een parfum dat bekend staat om zijn unieke geurcompositie van zoete bloemen, kokosnoot en vanille. Next Summer Sun is een geurdupe van Bronze Goddess, met een vergelijkbare geurcompositie van zoete bloemen, kokosnoot en een hint van zoetheid. Beide parfums zijn geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een zomers en vrouwelijke geur. Estée Lauder Bronze Goddess is een luxueuze optie met een hogere prijs, terwijl Next Summer Sun een betaalbare optie is met een soortgelijke geur.

4. Jo Malone Pomegrante Noir Primark Pomegranate and Black Tea 

Jo Malone Pomegranate Noir is een parfum bekend om zijn unieke geurcompositie van granaatappel, rozen en patchouli. Primark Pomegranate and Black Tea is een geurdupe van Jo Malone Pomegranate Noir, met een vergelijkbare geurcompositie van granaatappel, rozen en een hint van zwarte thee. Beide parfums zijn geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een sensuele en fruitige geur. Jo Malone Pomegranate Noir is een luxueuze optie met een hogere prijs, terwijl Primark Pomegranate and Black Tea een betaalbare optie is met een soortgelijke geur.

5. Dior J’adore en Zara Rose

Dior J'adore is een klassiek en luxueus parfum van Dior, bekend om zijn unieke geurcompositie van rozen, jasmijn en viooltjes. Zara Rose is een geurdupe van Dior J'adore, met een vergelijkbare geurcompositie van rozen en een hint van jasmijn. Beide parfums zijn geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een sensuele en elegante geur. Dior J'adore is een luxueuze optie met een hogere prijs, terwijl Zara Rose een betaalbare optie is met een soortgelijke geur.

6. Lancome La Vie Est Belle en Lidl Aura En Rose – In de winkel

Lancome La Vie Est Belle is een bekend en luxueus parfum van Lancome, bekend om zijn unieke geurcompositie van bloemen, iris en gourmand noten. Lidl Aura En Rose is een geurdupe van Lancome La Vie Est Belle, met een vergelijkbare geurcompositie van bloemen, iris en een hint van zoetheid. Beide parfums zijn geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een sensuele, elegante en romantische geur. Lancome La Vie Est Belle is een luxueuze optie met een hogere prijs, terwijl Lidl Aura En Rose een betaalbare optie is met een soortgelijke geur.

7. Viktor & Rolf Flowerbomb en Milton Lloyd Summertime

Viktor & Rolf Flowerbomb is een bekend en luxueus parfum, bekend om zijn unieke geurcompositie van bloemen en patchouli. Milton Lloyd Summertime is een geurdupe van Viktor & Rolf Flowerbomb, met een vergelijkbare geurcompositie van bloemen en een hint van zoetheid. Beide parfums zijn geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een sensuele, bloemige en romantische geur. Viktor & Rolf Flowerbomb is een luxueuze optie met een hogere prijs, terwijl Milton Lloyd Summertime een betaalbare optie is met een soortgelijke geur.

8. Marc Jacobs Daisy en Avon Eve Truth

Marc Jacobs Daisy is een bekend en luxueus parfum, bekend om zijn unieke geurcompositie van bloemen, bessen en vanille. Avon Eve Truth is een geurdupe van Marc Jacobs Daisy, met een vergelijkbare geurcompositie van bloemen, bessen en een hint van vanille. Beide parfums zijn geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een frisse, bloemige en zoete geur. Marc Jacobs Daisy is een luxueuze optie met een hogere prijs, terwijl Avon Eve Truth een betaalbare optie is met een soortgelijke geur.

9. Chanel Coco Mademoiselle en Lidl Suddenly Madame Glamour

Chanel Coco Mademoiselle is een bekend en luxueus parfum, bekend om zijn unieke geurcompositie van bloemen, jasmijn, patchouli en vanille. Lidl Suddenly Madame Glamour is een geurdupe van Chanel Coco Mademoiselle, met een vergelijkbare geurcompositie van bloemen, jasmijn en een hint van zoetheid. Beide parfums zijn geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een sensuele, elegant en romantische geur. Chanel Coco Mademoiselle is een luxueuze optie met een hogere prijs, terwijl Lidl Suddenly Madame Glamour een betaalbare optie is met een soortgelijke geur.

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden | Solutionsforbeauty.nl