Cavitatie

Verzorging voor hem en haar

Brow lamination

Gezichtsbehandeling

Wimperextensions

CAVITATIE EINDHOVEN | Cavitatie in combinatie met INFRAROOD BODY WRAP

Definitief vetcellen verwijderen!

 Hetzelfde resultaat als liposuctie
 Geen chirurgische ingreep met narcose
 Behandeling d.m.v. geluidsgolven en warmte
 Geheel pijnloos
 Geen herstelperiode
 Geen littekens
 Resultaten zijn permanent

Komt u maar niet van dat buikrolletje boven de broekrand af? Wit u  straks in dat leuke jurkje passen, maar vindt u dat uw bovenbenen te zwaar zijn? Houdt u ondanks sporten en diëten vetophopingen op plaatsen waar u ze juist níet wilt hebben? Dan hebben wij daar de oplossing voor:

CAVITATIE in combinatie met INFRAROOD BODY WRAP!

Zowel voor VROUWEN als voor MANNEN is dit een veilige en ideale manier om centimeters in omvang te verliezen in een beperkt aantal behandelingen én…. met blijvend resultaat!

Wat doet cavitatie?

Cavitatie is een methode om door middel van ultrasone geluidsgolven vetcellen af te breken. De behandelkop, die over de huid wordt bewogen, geeft geluidsgolven af. Hierdoor wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht. Er ontstaan dan luchtbelletjes die druk uitoefenen op de wanden van de vetcellen waardoor deze breken. Vervolgens worden zowel het vrijgekomen vet als de celwand door het lichaam zelf afgebroken en op een natuurlijke, lichaamseigen manier afgevoerd.

Wat doet Infrarood Body Wrap?

Door middel van de Infrarood Body Wrap warmt het lichaam op, wordt het metabolisme versneld en wordt de afbraak en afvalstoffen extra ondersteund.

De behandeling met Infrarood Body Wrap is ook een effectieve methode tegen sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Een mooi ‘cadeautje’ voor de mensen die daar ook last van hebben!

Cavitatie Eindhoven | Vetcellen verwijderen | Solutions for beauty

Welke zônes van het lichaam kunnen behandeld worden? De behandeling is vooral geschikt voor het verwijderen van lokale vetophopingen. Hierbij kan gedacht worden aan de volgende zones:

  Buik
  Billen
  Buiten- en binnenkant dijen
  Lovehandles
  Binnenkant knieën
  Randje onder de bh
  Bovenarmen
  Zadeltassen
  Maag

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Het gemiddelde ligt rond de 4 à 8 behandelingen. De frequentie is doorgaans één behandeling per week. U verliest centimeters in slechts enkele behandelingen!

Contra-indicaties

Indien u lijdt aan één van onderstaande ziekten of afwijkingen, is de cavitatie behandeling helaas niet geschikt voor u:

  epilepsie
  obesitas
  ziekten/afwijkingen aan lever- of nierfunctie
  diabetes
  stofwisselingsziekten
  metalen protheses nabij de te behandelende zone
  hartziekten (pacemaker)
  ernstige vaatziekten
  kanker (op dit moment of in het verleden)

Ook mag u deze behandeling niet ondergaan als u zwanger bent.

Voorbereiding op de behandeling
Voordat met de behandeling wordt gestart vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens de intake wordt er gekeken of cavitatie de juiste behandeling is voor uw ‘probleem’, wordt de behandeling uitgelegd en worden de contra-indicaties met u doorgenomen.

Vóór de eerste behandeling wordt de omvang van het te behandelen gebied opgemeten en wordt er ook een foto gemaakt. Dit wordt na afloop van de kuur herhaald. Hiermee wordt het verschil met de beginsituatie en het uiteindelijke resultaat vastgelegd.

Voor iedere behandeling is het aan te raden een paar glazen water te drinken. Dit vergemakkelijkt de afvoer van vetten via het lymfesysteem en de bloedbaan.

De behandeling zelf

De te behandelen zône wordt op het lichaam afgetekend en met een speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasone geluidsgolven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. De cavitatie behandeling is volkomen pijnloos en duurt ongeveer 30 minuten.

Het tweede gedeelte van de behandeling bestaat uit de Infrarood Body Wrap: er wordt een pakking aangebracht en vervolgens wordt u met folie omwikkeld. Hierna mag u heerlijk een halfuurtje in een infrarood deken relaxen.

Na afloop van de behandeling

U kunt na de behandeling gewoon weer alles doen. Voor een optimaal resultaat, adviseren wij  u echter wel om:

  dagelijks minimaal 2 liter water/vocht te drinken
  geen alcoholische dranken te nuttigen (dit vertraagt het proces dat in werking is gezet door de behandeling)
  per dag minimaal een half uurtje stevig te bewegen (fietsen/wandelen, sporten)

Het klinkt bijna ongelooflijk, maar met de combinatie van CAVITATIE en INFRAROOD BODY WRAP kunt u definitief afrekenen met vetophopingen op die plaatsen waar sporten en diëten onvoldoende effect hebben!

 

Openingstijden:

Maandag:     09:00 – 21:00
Dinsdag:       09:00 – 18:00
Woensdag:   09:00 – 18:00
Donderdag:  09:00 – 18:00
Vrijdag:         09:00 – 18:00
Zaterdag:       Gesloten
Zondag:         Gesloten

Cavitatie Eindhoven

Cavitatie Eindhoven | Solutions for Beauty

Webshop

Cavitatie Eindhoven

Solutions for Beauty and more

Aalsterweg 322
5644RL Eindhoven
solutions@forbeautyandmore.com

Telefoon: 040-2146233

Mobiel: 06-30048118